Selectează o Pagină

Confidențialitate și Cookies

Asumarea raspunderii

SC LuDo Media & Web Solutions SRL in calitate de autor, proprietar si unic administrator al site-ului ludosolutions.ro face eforturi sustinute pentru securizarea informatiilor furnizate de utilizatori in timpul navigarii pe site. Respectarea caracterului privat al informatiilor culese de la utilizatori, inclusiv cele cu caracter personal, a condus la crearea si aplicarea prezentului acord de confidentialitate.

Accesul, vizitarea si utilizarea oricaror facilitati oferite de site-ul ludosolutions.ro se supune prezentei Politici de Confidentialitate, motiv pentru care va recomandam sa accesati periodic aceasta sectiune a site-ului pentru a ramane la curent cu actualizarile efectuate. SC LuDo Media & Web Solutions SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestei sectiuni fara o notificare prealabila, in concordanta cu legislatia in vigoare.

SC LuDo Media & Web Solutions SRL
39986131
J40/14623/11.10.2018
Calea Mosilor, Nr. 253, Bucuresti

 

Ce date colectam si prelucram despre dumneavoastra si in ce scop

SC LuDo Media & Web Solutions SRL poate colecta date cu caracter personal prin intermediul site-ului ludosolutions.ro doar cu acordul dumneavoastra si numai daca le furnizati in mod voluntar, prin urmatoarele formulare disponibile pe site:

– formularul de contact (https://ludosolutions.ro/contact) colecteaza numele si adresa de e-mail ale expeditorului si le utilizeaza strict in scopul facilitarii comunicarii, pentru a transmite mesajul expeditorului catre adresa contact@ludosolutions.ro si pentru a permite destinatarului (SC LuDo Media & Web Solutions SRL) sa raspunda. Aceste mesaje sunt stocate pe serverul care gazduieste site-ul ludosolutions.ro pe perioada mentinerii comunicarii prin e-mail intre expeditor si SC LuDo Media & Web Solutions SRL. Aceste date nu sunt transferate in afara teritoriului Romaniei.

– date pseudoanonime de analiza a traficului Google Analytics, utilizate pentru a ne oferi informatii generale despre preferințele de navigare ale utilizatorilor pe site-ul nostru, in scopul de a imbunatati experienta acestora. In situatia in care accesati site-ul ludosolutions.ro si acceptati in browser-ul dumneavoastra cookie-urile trimise de serviciul nostru, acestea vor trimite catre serverul Google Analytics date anonimizate despre interactiunea dumneavoastra cu paginile si interfata site-ului. Puteti revoca aceste cookie-uri prin interfata pusa la dispozitie pe toate paginile site-ului.

Colectarea datelor anonime

SC LuDo Media & Web Solutions SRL poate colecta date anonime referitoare la traficul si comportamentul vizitatorilor pe paginile site-ului ludosolutions.ro, date rezultate in urma navigarii. Aceste date sunt transmise de browser-ul utilizatorului, in urma accesarii anumitor pagini din cadrul site-ului ludosolutions.ro.

SC LuDo Media & Web Solutions SRL poate prelucra aceste date in urmatoarele scopuri:

– pentru a imbunatati securitatea accesului.
– pentru a imbunatati accesul si a va furniza un serviciu cat mai bun.
– pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.
– pentru realizarea de analize si rapoarte statistice

 

Securitatea si transferul datelor cu caracter personal

SC LuDo Media & Web Solutions SRL utilizeaza metode, proceduri de lucru si tehnologii de securitate, pentru a proteja datele cu caracter personal transmise de vizitatori, in timpul utilizarii site-ului ludosolutions.ro. Datele cu caracter personal trimise de utilizatori in mod voluntar se colecteaza utilizand o conexiune SSL 256 bit criptata si sunt arhivate pe perioada utilizarii pe servere interne si externe securizate.

SC LuDo Media & Web Solutions SRL face toate demersurile justificabile comercial pentru a proteja datele colectate si investeste in aplicarea noilor tehnologii pentru mentinerea sistemelor hardware si software utilizate la un nivel cat mai inalt de securitate.

SC LuDo Media & Web Solutions SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre alti terti in afara celor mentionati la sectiunea „Ce date prelucram despre dumneavoastra si in ce scop” doar in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: operarea site-ului, a magazinului si a tranzactiilor cu carduri sau conformarea la rigorile legii. In aceste cazuri vor fi furnizate catre terti doar datele cu caracter personal necesare indeplinirii obiectului solicitat si vor intra sub influenta acordurilor de confidentialitate si securitate ale partenerilor nostrii. SC LuDo Media & Web Solutions SRL nu vinde, nu schimba si nu inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

In prezent, transferul datelor cu caracter personal colectate prin site-ul ludosolutions.ro se poate realiza catre urmatorii terti:

serviciul de gazduire web – strict in scopul gazduirii bazelor de date aferente site-ului si magazinului onlines
serviciul Google Analytics în vederea procesării datelor legate de trafic

 

Drepturile dumneavoastra

Dreptul de a va retrage consimtamantul in ceea ce priveste prelucrarea de catre SC LuDo Media & Web Solutions SRL a datelor cu caracter personal oferite de catre dvs prin site-ul ludosolutions.ro.
Dreptul la acces la datele personale pe care le colectam si/sau prelucram despre dvs. In urma unei solicitari, in cazul in care colectam date personale referitoare la dvs., va vom oferi o copie a datelor dumneavoastră personale, in format electronic, catre adresa de e-mail specificata de dvs.
Dreptul la rectificarea datelor personale, in baza unui temei exprimat de solicitant (erori de redactare, schimbarea datelor, completari etc).
Dreptul la ștergerea datelor personale dacă aceste date nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, iar arhivarea lor nu este solicitata de legislatia in vigoare. De asemenea, puteti solicita stergerea datelor in situatia in care v-ati retras deja consimtamantul pentru prelucrarea datelor personale sau datele deja colectate au fost obtinute fara consimtamantul dvs.
Dreptul la restricționarea prelucrării cand se aplica unul dintre urmatoarele cazuri:
pe perioada remedierii eventualelor erori care privesc datele dvs, in cazul in care ne sesizati existenta unor astfel de situatii;
atunci cand solicitati incetarea prelucrarii datelor, dar nu doriti si stergerea acestora;
in alte situatii in care este necesara verificarea / rectificarea acestor date.Dreptul la opoziție fata de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertătile dvs. fundamentale prevaleaza fată de acest interes.
Dreptul de a nu face obiectul unei proceduri de prelucrare automată a datelor dvs.
Dreptul la portabilitatea datelor personale – va putem furniza datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acestea sa fie portate direct catre un alt operator de date, in baza consimtamantului pe care l-ati acordat acestuia.
De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa institutiilor abilitate sa va reprezinte drepturile, conform legislatiei in vigoare:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

In vederea rezolvarii oricarei sesizari cu privire la modul in care sunt colectate/prelucrate datele dvs. va incurajam sa ne contactati direct, iar noi vom depune toate eforturile necesare pentru a va asigura pe care amiabila exercitarea drepturilor descrise mai sus. Datele noastre de contact sunt:

SC LuDo Media & Web Solutions SRL
contact@ludosolutions.ro

 

Alte informatii

Prin aceasta politica de confidentialitate va asiguram de seriozitatea si responsabilitatile pe care ni le asumam prim intretinerea acestui site.

In cazul in care aveti orice fel de nelamuriri sau precizari cu privire la Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat despre datele cu caracter personal ce va privesc nu ezitati sa ne contactati la contact@ludosolutions.ro

 

Cookie-urile folosite de serviciul nostru:

–  Cookie-uri de sesiune Google Analytics : _gat_gtag_UA_148155837_1

–  Cookie-uri Google Analytics stocate in browserul vizitatorului: _gid (24h), _ga(730 zile)